Ademwerk

Ik bied ademwerk aan in de vorm van privé coaching en groepssessies, in de omgeving van Haarlem en Amsterdam. Kijk voor de eventagenda met ademcirkels op hipsy.nl of gebruik daar het contactformulier om een individuele sessie ademcoaching te boeken.

Ademwerk heeft mij in het verleden – en nog steeds – enorm geholpen om dieper in verbinding te komen met mezelf, mijn lichaam en mijn gevoelswereld. Mijn passie en missie is dit andere mensen ook te bieden door middel van mijn ademcirkels en coaching sessies.

Ik heb de opleiding tot ademcoach gevolgd bij Lars Faber (The Breathwork Coach). De basis van deze vorm van ademwerk is gelegd door Stanislav Grof. Het ademwerk wordt gecombineerd met onder andere gesprekscoaching, focusing, dans, sjamanistisch werk en eventueel body de-armouring. Als ademcoach houd ik mij aan de integriteitscode van The Breathwork Coach. Zie hier ook mijn vermelding op de website van The Breathwork Coach.

Verbonden ademen kan worden gebruikt om – zonder middelen, natural high – een andere staat van bewustzijn te betreden. Dit kan een recreatieve tripervaring zijn, maar in de coaching gebruiken we het ademwerk en de staat van trance om op reis te gaan in ons onderbewuste. We zetten de belemmerende werking van onze gedachten even op pauze.

Bij een ademsessie wordt altijd zorg gedragen voor een veilige setting. Door het verbonden ademen kunnen we in contact komen met onderdrukte herinneringen en emoties, vinden we antwoorden op vragen waar we mee zitten, of vinden we leegte en ruimte vanbinnen en komen zo in dieper contact met onszelf. Dit kan ons onder andere in staat stellen destructieve patronen in ons leven te doorbreken, of de relaties met de mensen om ons heen te verdiepen en verbeteren.

Vaak vindt er tijdens een sessie emotional release plaats. Het kan ook zijn dat er ‘weinig’ bewust gebeurt, maar dat je je na afloop wel diep ontspannen, of juist energiek en geïnspireerd voelt.

Na afloop van een sessie is er tijd om te landen en ervaringen te delen. Er is altijd ruimte voor nazorg indien nodig.

“Adem in, lach, adem uit”, Montañita, Ecuador

Reviews

Groepssessie ademwerk (met Sam Louwman)

Carolien

“Ik voel me vandaag super voldaan en blij, en mijn moeder vond het ook prachtig en heeft de diepste slaap sinds tijden gehad zei ze. Het was magisch! ✨✨ Nogmaals mega dank voor jou en Sam, zo fijn dat jullie dit deden! Het is echt levensveranderd en door jullie goede begeleiding en fijne présence vond ik het een hele veilige plek. ❤️ Het is mega goed geweest voor onze band ook, zo mooi om samen te doen. Dank dank ?”


Privé-sessie ademwerk

Lot

De adem- en lichaamswerk sessie met Gerard heb ik ervaren als mega intens maar ook zeker heel veilig en vooral helend! Voorafgaand kwamen we samen snel tot een mooie intentie. Met behulp van de kalmerende energie van Gerard en zijn treffende vragen.
Tijdens de sessie voelde ik me heel vrij om te ontladen wat ik los mocht laten: mede dankzij de zorgvuldig afgestemde begeleiding van Gerard en zijn stabiele aanwezigheid.
Het lichaamswerk bij het ademen hielp mij om uit mijn gedachten te blijven en te focussen op fysieke blokkades en het loslaten daarvan. Sindsdien voel ik mij een stuk lichter, energieker en vrediger.
Ik kan iedereen, die kennis wilt maken met lichaams- en ademwerk, aanraden eens een sessie bij Gerard te volgen. Nogmaals hartelijk bedankt voor de onvergetelijke ervaring❤️”


Groepssessie Yin yoga, handpan en ademwerk
(in samenwerking met Yggdrasil Yin Yoga)

Shawn

Een ontspannende zondagochtend met aansluitend een verdiepende ademsessie. Yin yoga en ademwerk, wat een magisch duo! Gerard is een fantastische begeleider tijdens kwetsbare processen. Zonder woorden zorgt hij moeiteloos voor een veilige setting. De dag was extra bijzonder door de fijne groep en het prachtige handpanconcert. Echt een aanrader!


Groepssessie Yin yoga, handpan en ademwerk
(in samenwerking met Yggdrasil Yin Yoga)

Martine

“Ik ben heel dankbaar voor de fijne begeleiding die ik mocht ontvangen van Gerard. Zijn muzikale ondersteuning is magisch en maakt dat het hart zich kan openen. Tijdens de ademsessie creëerde hij een heel veilige bedding waardoor ik in al mijn kwetsbaarheid kon openen. Ik voelde mij gesteund en gedragen tijdens de hele sessie. Gerard, nogmaals dank voor al het mooie dat je doet en ik kom graag weer eens bij je ontvangen! ❤️??❤️”